sábado, 26 de mayo de 2007

ORDINADOR SOLIDARI

UNICEF, reforça la idea de Negroponte, el creador d’aquest ordinador, per ajudar als xiquets que viuen en països en desenvolupament.
Aquest portàtil, costa 100 dòlars.

UNICEF, pretén utilitzar-lo per a difondre informació i posar en contacte als xiquets entre sí com una ferramenta pròpia i planteja així un recurs important per a la comunicació.

Al meu parer, aquesta noticia ens planteja una de les característiques de la “societat de la informació”, la bretxa digital. Com podem observar, no tots els països, ni tots els xiquets conten amb els mateixos recursos. Aleshores, és important que organitzacions com aquestes, pensen també en la tecnologia per als països menys desenvolupats, que les integren i faciliten el seu ús.


Aquesta noticia publicada hui, és del Periòdic "El Mundo", a l'apartat de tecnologia.





Ací vos deixe l'accés directe a la noticia.




2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, m'agradaria opinar sobre aquesta noticia. bé em pareix una bona idea aquesta de l'ordinador per als xiquets més necessitats. Però no creus que es pot convertir en un negoci i que finalment no es complisca l'objectiu educatiu i comunicatiu?

veronica dijo...

Hola, gràcies per participar. Doncs bé espere que no es convertisca en un negoci. Crec que aquesta noticia tenia importància quant a les TIC en l'educació i encara més quan aquesta es tracta en els països més necessitats. Hem de cobrir les necessitats que alguns xiquets tenen encara, és la gran bretxa digital, una de les característiques negatives de la societat de la informació. Per això, aquest ordinador pot significar un canvi i un pas avant per a tancar aquesta bretxa.

Espere i confie que l'ús d'aquest nou ordinador siga el de millorar la comunicació i educació dels menys necessitats.