lunes, 28 de mayo de 2007

FINALITZANT...

Bé, poc a poc durant aquest temps, he intentat crear un bon blog sobre la televisió educativa. Reconec que el temps per a fer aquest blog ha segut molt precipitat, per les circumstàncies, llavors això, he buscat les noticies més rellevants, experiències educatives interessants i, el que pretenia principalment era aconseguir que aquest blog es convertira en una font de recursos sobre aquest tema, on la gent participara i opinara.
El que he descobert durant aquest breu temps és que la majoria de la gent, quan sent parlar de la televisió pensa de seguida amb els programes del cor, amb els reality show, etc. Però no observen l'opció educativa que pot tenir i això, obviament, afecta a la seua integració per part dels docents en el sistema educatiu.
He trobat a faltar en les últimes edicions de les revistes, articles sobre la televisió, com podeu veure al blog, la majoria dels articles són de dos anys enrrere. Crec que aquest tema s'ha deixat una mica de la mà.
Per això, des d'ací, el meu objectiu és facilitar a la gent el contingut de la televisió educativa, que puguen llegir els antics articles, que coneguen les sèries que es produeixen i emeten, les webs que faciliten recursos per als docents. I així , poder opinar i pensar en el seu futur en l'escola.

3 comentarios:

Alverd dijo...

Felicitats per la pàgina

Alverd dijo...

Voldria fer-te arribar la noticia de la web edu3.cat Es una iniciativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la corporació de Mitjans Audiovisuals.
http://www.edu3.cat/

Crec que és pot considerar com a TV educativa. A l'espai de recursos també s'hi poden trobar enllaços a altres portals educatius o televisus.

Anónimo dijo...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]La mejor web sobre ganar dinero[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]