martes, 8 de mayo de 2007

LA TELEVISIÓ, MITJÀ ACTUAL

Dins de la societat de la informació, la televisió juga un paper molt important, doncs es considerada per molts el major mitjà de comunicació actual.

La televisió s’utilitza a tots els llocs, a casa, a l’escola, en definitiva en molts àmbits, sent el centre d’atenció, és a dir, en la majoria dels menjadors de les cases, el mobiliari està dirigit o enfocat cap a la televisió. Per això, es important aprofitar la importància d'aquest mitjà i la seua repercussió de forma educativa i per tant, aplicar-lo com un recurs més a l’aula.

Pense que és un bon recurs si el sabem aprofitar, hem d'utilitzar-la per a estar informats de les noticies actuals, per aprendre, en definitiva fer d'aquest mitjà un ús positiu.

2 comentarios:

Aurora dijo...

Hola Veronica, està molt bé el que dius a aquesta entrada, però quina podia ser l'aplicació de la televisió a l'àmbit educatiu?
Salutacions.

veronica dijo...

Hola, doncs bé la televisió educativa principalment té dos objectius.

Un és la formació a distancia, per tant, aquest mitjà es pot utilitzar com a ferramenta per apropar continguts als alumnes que no vagen a l'aula. I per una altra banda, també en l'ensenyament presencial és important, doncs mostra de forma diferent i atractiva els diversos continguts de qualsevol assignatura.

Cal tenir en compte que l'aplicació educativa d'aquest mitjà i que tinga caràcter educatiu es funció del professor.

Pròximament fare una entrada nova explicant les ventatges que té aquest mitjà en l'educació.