miércoles, 23 de mayo de 2007

ASSOCIACIÓ TELEVISIÓ EDUCATIVA IBEROAMERICANA

Aquesta pàgina és la de l’Associació de Televisió Educativa Iberoamericana. Els seus principals apartats són: la programació televisiva com de radio, la videotecATEI, la sala de premsa i els projectes ATEI.

En el primer apartat: programació televisiva, trobem la televisió en línea, la radio en línea, aquestes es poden veure i sentir en directe i, a més hi ha com un arxiu de les emissions d’altres dies.

En l’apartat de videotecATEI, trobem un banc d’imatges, una videoteca virtual, podem sol·licitar vídeos, o enviar els nostres propis programes. Vaig a destacar la videoteca virtual, doncs en ella es presenten vídeos digitalitzats acompanyats de guies didàctiques, materials complementaris, referències bibliogràfiques i enllaços a Internet, a més pots interactuar i avaluar els materials. Donant així recursos pedagògics per a enriquir l’ensenyança i l’aprenentatge.

En la sala de premsa trobem noticies educatives, culturals i científiques en l’àmbit Iberoamericà i els events més destacats i propers.
Per últim, els projectes ATEI, on es presenten: “Aula Abierta”, “Nuevos Vecinos”, “Educación en valores”, “Cine con ciencia”, entre molts altres.

Crec que aquesta pàgina és un bon recurs, a un nivell més de professorat, per estar informat de qualsevol noticia i events. A més de poder accedir a vídeos i materials sobre aquests.
Feu clic damunt i entrareu a la pàgina

No hay comentarios: