domingo, 20 de mayo de 2007

EDUSAT

Es la web de la “Red Satelital de la Televisión Educativa”.

Explica una mica què és edusat, i mostra la seua programació (general, curricular i per canals), a més té un apartat nomenat revista, on podem trobar articles, recomanacions, editorial, notes edusat, etc.

A més trobem un apartat dedicat a l’ús pedagògic i una guia per a mestres. Aquests apartats son els mes interessants.

En aquestos ens parla sobre la pedagogia dels mitjans on apareixen articles de professors sobre l’educació per als mitjans de comunicació. Ens comenta els gèneres de la televisió, on es diferencia la televisió infantil, la televisió novel·les, reality show. A més ens fa una breu història de la televisió i ens parla del sistema edusat, on ens comenta el seu ús pedagògic.

En la part de guia per als mestres ens apareixen varies revistes que ens podem descarregar o bé per hotmail o per PDF. Són revistes com ara “Guías de Lectura Audiovisual”, “Guías de Apoyo para el docente”, “El video en el aula I”, “El video en el aula II”, “Guías canal clase”, “Guías Educable”, “Guías de la casa de Wimzie”, “Guías del Uso pedagógico”.

En aquestes apareixen articles de professors, són molt recomanables per a consultar i llegir, doncs el seu accés és fàcil.

En general aquesta pàgina resulta molt destacable, doncs com a recurs pedagògic ens serveix molt. Sobretot aquestes guies abans nomenades. Crec que la seua consulta és molt interessant.



Accés a la pàgina:

No hay comentarios: